Gentle Sleep Coach Leonie

slaapcoach Utrecht

Over Leonie

De kracht zien in een gezin en hierop verder bouwen

Elk gezin is uniek en heeft eigen persoonlijke waarden, normen en visie op de opvoeding. Ik krijg enorm veel energie van aansluiten bij een gezin en met elkaar veranderingen aanbrengen die passen bij de wensen van het gezin en tegelijkertijd ook meer rust brengen.

Of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft en hier vragen over hebt, samen met je kindje op een kamer wilt slapen of juist zoekende bent naar hoe je kindje zich fijn te laten voelen in zijn eigen bedje, niets is mij vreemd! Ik maak een plan passend bij jullie omstandigheden en gezinsdynamiek. 

Werkwijze
Ik werk vanuit het contextueel gedachtengoed: wij staan niet op onszelf, maar zijn onlosmakelijk verbonden met de mensen om ons heen. Zowel mensen uit het verleden; gebeurtenissen van vorige generaties kunnen doorwerken tot op de dag van vandaag. Zo ook zijn wij verbonden met mensen in de toekomst; wat geef jij -bewust en onbewust- door aan je kinderen? 

Bewustwording van deze processen kan een hoop inzicht geven.

 

Maak ook kennis met onze andere coaches

Gentle Sleep Coach ®

Liefdevolle, zachte methoden om de slaap te verbeteren

De opleiding tot Gentle Sleep Coach® is de eerste en meest complete opleiding tot kinderslaapcoach. Ik ben daarbij specifiek opgeleid om ouders van baby’s in de leeftijd van 0-5 maanden te begeleiden om een goede basis te leggen voor een gezonde slaapontwikkeling. In de opleiding zijn o.a. de volgende modules behandeld:
Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches (NBKSC). Door de grote toename van slaapcoaches willen wij voor ouders transparant zijn in waar wij voor staan en op welke manier wij de kwaliteit van slaapcoaching waarborgen. Zo kan je op de website www.nbksc.nl informatie vinden over welke praktijken zijn aangesloten, informatie over supervisie, bijscholing en (her)certificering.

Kijk je uit naar rustige nachten en een uitgerust gezin?