Wat ik als kinderslaapcoach voor jou kan doen

Aanbod

Met kinderslaapcoaching werken we samen aan:

icoon_pakket_consult_dreamcompany

Slaapconsult 1 uur

0-6 jaar

Behoefte om te sparren en je slaapvragen te stellen? 

Tijdens een slaapconsult is er alle ruimte voor je vragen en geef ik je tips en adviezen hoe jij zelf de slaap van je kindje kan verbeteren.

Voorafgaand aan het consult stuur ik je een vragenlijst en een logboek om inzicht te krijgen in het slaapritme van je kindje.

Een consult is telefonisch of via zoom.

Een consult is niet toereikend voor slaapproblemen op meerdere gebieden. Mocht je twijfels hebben of een consult passend is voor jouw situatie, neem gerust contact op.

€115,-

Meerprijs 1 Week coaching via app: 150,-
icoon_pakket_basis_dreamcompany

Basis

6 maanden - 6 jaar

(maandag tot en met vrijdag) 

€590,-

icoon_pakket_uitgebreid_dreamcompany

Uitgebreid

6 maanden - 6 jaar

€690,-

icoon_pakket_compleet_dreamcompany

Compleet

5 maanden - 6 jaar

€790,-

Aanvullende  informatie: 

  • Reiskosten buiten Utrecht (stad) € 0,50 p/km.
  • Gelijktijdige coaching meerdere kinderen: € 175,- per extra kind.
  • Coaching van tweeling: € 150,- extra.

Over de coaching

Je staat er niet alleen voor!

In een telefonische kennismaking hoor ik graag meer over jou en je gezin. Ik vertel je hoe ik werk en hoe ik je kan helpen de slaap te verbeteren. Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om jou en je kind te begeleiden dan kom ik graag bij jullie thuis voor een intakegesprek.

Samen bespreken we op welke manieren we de slaap kunnen verbeteren en waar jullie je als ouders het prettigst bij voelen. Wat we met elkaar bespreken en de afspraken die we maken werk ik voor jullie uit in een slaapplan. Dit is de basis van de slaapcoaching.

In de weken daarop begeleid ik je stap voor stap, op jullie tempo. Ik ben op dagelijkse basis nauw betrokken en bereikbaar voor jullie. Ook zien we elkaar tijdens de coaching een aantal keer middels beeldbellen.

Jullie kennen je kindje het best; jullie kennis en input over je kindje, samen met mijn expertise over slaap maakt dat we de coaching echt samen met elkaar vormgeven. Na de coaching hebben jullie de kennis en tools in handen om ook in de toekomst de slaap van je kindje te blijven ondersteunen in periode van ziekte, ontwikkeling of verandering.